IoT Fundamentals

Content is not available in your language.

 

Program IoT Fundamentals sestavljajo tečaji:

1. IoT Fundamentals: Arduino in povezovanje stvari. Ni potrebnega predznanja.

2. IoT Fundamentals: Raspberry PI in IoT infrastruktura. Priporočena je osnovno znanje programskega jezika Python oz. poznavanje konceptov programiranja iz drugih podobnih jezikov. Za pridobitev certifikata Cisco IoT Fundamentals: Connecting Things je potrebna predhodna udeležba na tečaju IoT Fundamentals: Arduino in povezovanje stvari.

3. IoT Fundamentals: Analitika podatkov v Python-u. Priporočeno je osnovno znanje programskega jezika Python oz. udeležba na tečaju Osnove programiranja: Python.

4. IoT Fundamentals: Big Data. Potrebna je udeležba na tečaju IoT Fundamentals: Analitika podatkov v Python-u

 

CERTIFIKACIJA

Po opravljenih tečajih 1. in 2 prejmete  certifikat "Cisco IoT Fundamentals: Connecting Things".

PO opravljenih tečajih 3. in 4 prejmete certifikat "Cisco IoT Fundamentals: Big Data & Analytics".

 

TRAJANJE

Posamezen tečaj traja 2-3 mesece (8-9 srečanj).

Tečaj se praviloma izvaja enkrat tedensko, v popoldanskem času (16:15 – 20:15h). Občasno se zaradi praznikov tečaj izvede 2x v tednu. Točni termini so objavljeni pod posameznim tečajem.

Za skupinske prijave z več udeleženci se termin in načrt izvedbe prilagodita naročniku.

 


IoT Fundamentals programi

IoT Fundamentals: Big Data
Starts: 05.10.2020, 16:15
Izrazito praktična delavnica, kjer se boste ukvarjali z obdelavo velike količine podatkov. Predstavljene so osnove Big Data, nato pa je poudarek na praktičnem delu ter reševanju realnih primerov. Tečaj se zaključi s Cisco certifikacijo "IoT Fundamentals: Big Data & Analytics".

IoT Fundamentals: Data analytics in Python
Recommended
Izrazito praktična delavnica, kjer se predstavijo ključna področja, ki jih je treba poznati pri obdelavi podatkov v Python-u. Udeleženci se na začetku spoznajo s programskim jezikom Python in njegovimi knjižnicami za obdelavo podatkov. Poudarek je na praktičnem delu ter reševanju realnih primerov.

IoT Fundamentals: Arduino and connecting things
Recommended
Series of workshops with focus on practical work. By the end of the course the participants will make their own prototype of IoT solution and have the possibility to obtain a Cisco IoT Fundamentals: Connecting Things certificate.

IoT Fundamentals: Raspberry Pi and IoT
Recommended
Izrazito praktična delavnica, kjer se predstavijo ključna področja, ki jih moramo poznati pri izdelavi različnih rešitev Interneta stvari (IoT) skozi uporabo Raspberry Pi in IoT oblačnih storitev. Tečaj se zaključi z izdelavo IoT izdelka in certifikacijo "Cisco IoT Fundamentals: Connecting things".

Newsletter